вівторок, 7 червня 2011 р.

Відповіді на ЗНО з іноземних мов 2011 року

В Україні завершено тестування абітурієнтів з іноземних мов
6 червня регіональними центрами тестування було проведено зовнішнє незалежне оцінювання з чотирьох іноземних мов. Результати кожного учасника мають бути визначені протягом 15-20 днів

Майбутні абітурієнти взяли участь у тестуванні з чотирьох іноземних мов: англійської, німецької, французької та іспанської.

Беззаперечним лідером серед майбутніх абітурієнтів є тест з англійської мови, який здавали більш ніж 90% абітурієнтів з тих, хто обрав іноземні мови як предмет для тестування.

Учасники зовнішнього незалежного оцінювання мали розв’язати 46 завдань тесту,  для чого їм було відведено 120 хвилин.


Максимальну кількість балів, яку зможуть отримати учасники за умови правильного виконання всіх завдань тесту з англійської, німецької, французької або іспанської мови, – 69.

Враховуючи те, що тест містив завдання з розгорнутою відповіддю, а також минулорічну практику перевірки тестових зошитів, визначення результатів учасників та їх публікація на персональних сторінках абітурієнтів має відбутися протягом 15-20 днів.

Після визначення результатів, отримані учасником ЗНО тестові бали мають бути переведені у 200-бальну шкалу та зазначені в сертифікаті, який абітурієнт подаватиме до приймальних комісій вищих навчальних закладів з метою вступу на обрані напрями підготовки.



Відповіді на ЗНО з англійської мови  2011 року

Відповіді на ЗНО з німецької мови 2011 року


Відповіді на ЗНО з французької мови 2011 року


Відповіді на ЗНО з іспанської мови 2011 року



Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякую, що завітали на мій блог