неділю, 22 січня 2012 р.

Мистецько-літературне Свято мови


«Діти – наше майбутнє», – кажуть у народі. Саме вони є творцями нового та непізнаного. Від того, як буде виховане молоде покоління, залежить доля світу: буде вона безхмарною, щасливою чи сповненою негараздів та неприємностей. Розуміючи це, потрібно виховувати молодь так, щоб життєві проблеми не викликали в її душі зневіру.
Батьки, школа, учителі, обласна адміністрація роблять усе для
того, щоб зміцнити учнівський потенціал, прищепити кожному наполегливість, старанність та жагу до перемоги. А що, як не олімпіада, конкурси можуть виявити талановиту молодь – майбутнє країни, що впевнено йтиме широкою стежкою до яскравих вершин знань та відкриттів? А підсумком цього є, звичайно ж, нагородження. А воно не забарилося. Кожного року проводиться фестиваль обдарованих дітей, на якому й відзначаються досягнення найкращих – переможців. І цей рік не виняток. Вчора в урочистій залі Палацу залізничників зібралося чимало зірочок, які незабаром променітимуть на небосхилі слави. Тут лунав сміх, лилася пісня, лунало живе слово. Щирі вітання артистів, гостей з Ліги меценатів, очільників Головного управління освіти і науки облдержадміністрації , радісні обличчя запрошених – усе підкреслювало святковість заходу.



                   

                                                                                            (12 канал, програма "Вісник", 23 січня)

Заглянеш в очі цих дітей, і легко стає на душі, бо розумієш, що майбутнє в надійних руках. Їхня жива думка лунатиме сміливо, дії будуть упевненими, а позиція – непорушною.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякую, що завітали на мій блог