пʼятницю, 13 квітня 2012 р.







                             Скоро будемо казати один одному: 
                                  «Христос воскрес! Воістину воскрес!»


Господь Ісус Хрстос воскрес з мертвих, заплативши Своїм життям за гріхи всіх людей. Він віддав Своє життя особисто за нас! Він зробив це добровільно, тому що з серця Бога ллється велика любов до людей.
Історія свята Пасхи описана в книзі Старого Заповіту «Вихід». То були давні часи, коли ізраїльтяни, змучені 400-річним рабством в Єгипті, волали до Бога, просячи про порятунок. Бог вступився за Свій народ,     показавши Свою силу в явищі великих див і знамень. Він вивів ізраїльтян з Єгипту, щоб дати їм нове і вільне життя. Мета старозавітної Пасхи —це вихід з рабства. Тільки уявіть: в один день близько трьох мільйонів людей стали вільними від єгипетського ярма. І на згадку про цю подію Бог заповідав Своєму народові відзначати свято Пасхи.

У Новому Заповіті Пасхою названий Сам Ісус Христос, Який прийшов на цю землю, щоб звільнити людей від рабства гріха. Він поніс на Собі гріхи всіх людей, прийняв покарання і помер, як грішник, щоб всі ми мали свободу і щасливе життя з Богом.
«...наша Пасха, Христос, за нас у жертву принесений», — говорить Священне Письмо. Можливо, диявол зруйнував вашу сім'ю, спустошив серце, відняв здоров'я. Але Син Божий для того і прийшов, щоб зруйнувати справи диявола і повернути нам щастя й радість. Дуже важливо знати про це.
Господь Ісус одного разу сказав про Себе так: «На Мені Дух Господній; бо Мене Він помазав, щоб Добру Новину звіщати вбогим. Послав Він Мене проповідувати полоненим визволення, а незрячим прозріння, відпустити на волю помучених, щоб проповідувати рік Господнього змилування».
Великдень — це шлях до світла! Великдень — це свобода! Великдень — це порятунок і вічне життя з Богом! Великдень!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякую, що завітали на мій блог