суботу, 29 вересня 2012 р.

Intel® "Навчання для майбутнього": 10 версія

Протягом останніх років інформаційно-комунікаційні технології набули небувалого до цього часу розвитку. Це призвело до необхідності у трансформації програм навчання вчителів ефективному використанню ІКТ у професійній діяльності, зокрема, програми Intel® "Навчання для майбутнього". Так, наприкінці 2011 року в Україну прийшла нова, 10 версія відомої серед педагогів програми.
З 24 по 29 вересня і для нас, тренерів програми Іntel® "Навчання для майбутнього" був проведений тренінг за новою, 10 версією. Ми отримали сертифікати і тепер будемо залучені до проведення тренінгів з педагогами щодо оволодіння ними ІКТ та з метою розгортання Національного проекту «Відкритий світ» у Львівській області. А ось такими були наші заняття (до 18 години!!!)).

6 коментарів:

  1. Оновлена версія програми «Intel®Навчання для майбутнього», це один з найкращих варіантів підготовки вчителя-предметника до використання сучасних Інтернет технологій,який може бути (і повинен) з успіхом реалізований саме на курсах підвищення валіфікації.

    ВідповістиВидалити
  2. Так, багато вчителів-предметників могли б використовувати технологію Веб 2.0 у власній професійній діяльності, але, на жаль, не знайомі з нею. Сподіваюсь, що завдяки 10-тій версії програми "Іntel®. Навчання для майбутнього" ці прогалини будуть усунені.

    ВідповістиВидалити
  3. Просто вчитель30 вересня 2012 р. о 09:31

    Вчителю постійно необхідно вдосконалюватись. Думаю, що саме навчання за оновленою версією програми «Intel®Навчання для майбутнього» дає змогу це робити.

    ВідповістиВидалити
  4. Так, вчитель повинен іти в ногу з часом, не відчувати себе імігрантом у цифровому світі, у яком у живуть аборигени - наші діти.

    ВідповістиВидалити
  5. Все це добре, але ще необхідно, щоб у викладача чи вчителя (та у учнів також) була для цього відповідна матеріально-технічна база.

    ВідповістиВидалити

Дякую, що завітали на мій блог