середу, 10 жовтня 2012 р.

Зустріч із педагогами Жидачівщини


Сьогодні мала зустріч із учителями української мови та літератури Жидачівщини. Сюди, до Львова, у правничу гімназію, їх привезла методист районного методичного кабінету відділу освіти Жидачівського району, вчитель-словесник Ольга Мирославівна Прокопів.


Треба віддати належне Ользі Мирославівні, бо саме завдяки їй вчителі мали змогу бути учасниками майстер-класу і від мене (проект "Дивоцвіт України), і від методиста НМЦО м. Львова Олександри Приставської, і від поетеси, громадської діячки, просвітительки Марії Чумарної, і відвідати видавництво «Свічадо», і переглянути виставу «Сватання на Гончарівці» у театрі ім. М.Заньковецької...



Дякую всім, хто був. Емоційно було дуже насичено і креативно. Трохи бракувало часу, напевно, не всім було надане слово. Що ж, свої враження можна висловити і тут — в коментарях. Пишіть)

4 коментарі:

  1. Я думаю, що у нас вже достатньо досвіду і розуміння, щоб почати працювати у віртуальній мережі, як це давно роблять вчителі за кордоном. Там вся взаємодія виривається з паперово-екранної площини в справжні тривимірні живі форми.

    ВідповістиВидалити
  2. Що бачу в підсумку зустрічі? Всі надихнулися, всім чудово. Зустріч пройшла красиво.

    У підсумку працювати будуть 5 (добре, я песимістка, збільшимо показник) 7 чоловік. Решта складуть лапки і будуть чекати подальших інструкцій. Але ж було нас біля півсотні.

    ВідповістиВидалити
  3. Думаю, що як тільки почнуть 5-7 (я куди більше песимістка, тому зведу їх число до 2-3), то до них підтягнуться інші. З питаннями, коментарями, критикою (куди ж без неї) і пропозиціями - сюди. Головне - щоб з'явилися 2-3. )))

    ВідповістиВидалити

Дякую, що завітали на мій блог