понеділок, 26 січня 2015 р.

І знову про хмарні технології

У журналі "Дивослово" (№2, 2015) надрукована моя стаття про хмарні технології на уроках української мови та літератури.


4 коментарі:

  1. Лілія Степанівна, можливо схвальні відгуки ви чуєте чи не кожний день, але і я , будучи в когорті ваших шанувальників, не можу втриматися, щоб не висловити своє захоплення. Те, що ви яскрава особистість, я переконалась при особистій зустрічі, що ви мудра жінка і талановитий творчий учитель, знають усі. Але у вас є ще один талант - ви вмієте запалити вогонь пізнання не лише у серцях ваших учнів, але і в душах колег. Бажаю вам нових творчих злетів, нових досягнень і добавлю лише одне - тішуся, що не пошкодувала грошей на передплату "Дивослова" і з нетерпінням чекатиму №2, 2015. Успіхів вам.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, п. Наталю! Я дуже тішуся, що вкотре (хай і заочно) можу насолодитися щирою іскрометністю Вашого слова! Люди добрі, ви й уявити не можете, яка п. Наталя суперпозитивна людина!!! Щиро дякую! Дай, Боже, Вам і Вашим рідним всього найкращого! До зустрічі!

      Видалити
  2. Ліліє Степанівно, давно читаю Ваш блог. Завжди цікаві, сучасні та корисні публікації. Якщо можна, то опублікуйте статтю про хмарні технології на Вашому блозі в повному обсязі. Дякую! Сподіваюся на творче спілкування із Вами :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже дякую, п. Наталіє, за коментар. На жаль, поки що не можу, бо підписала з редакцією угоду про передачу авторських прав...

      Видалити

Дякую, що завітали на мій блог