пʼятницю, 23 березня 2012 р.

І знову Київ...


Мене запросили до Києва. На презентацію власного блогу. Справа в тому, що ще в грудні видавництво «Шкільний світ» підбило   підсумки Всеукраїнського конкурсу на найкращий авторський освітній інтернет-сайт, і тепер, у День поезії, у Будинку вчителя, організувало  зустріч переможців конкурсу «Кращий освітній сайт», «Панорама творчих уроків» …

Особисто мене зустріла п. Наталя Корнієвська, заступник головного редактора газети «Українська мова та література»,
яка і чаєм напоїла, і у метро покатала, і про Київ розповіла (людина, як виявилося, широкої душі), за що я їй безмежно вдячна. Уже в приміщенні Будинку вчителя з теплотою та щирою усмішкою нас зустріла головний редактор цього ж видання п. Наталя Коржова. Я була приємно здивована такою приязню і гостинністю господарів цього заходу, бо апріорі була готова до стандартного, «казенного» : прийшов-відмітився-виступив-пішов. Так що, шановне товариство, і таке буває :)

А програма заходів цього дня і справді була насиченою. Перед нами виступила  головний спеціаліст департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України п. Таранік-Ткачук К.В., яка подала нам, як кажуть, інформацію з перших рук. Згодом відбулись майстер-класи, де кожен з доповідачів презентував свої здобутки, ділився досвідом, своїми напрацюваннями. Це справді було професійне спілкування, зустріч із однодумцями, навчання та розвиток, отримання нових вражень.

 

Більш докладно про захід можна прочитати тут.

6 коментарів:

  1. Так, справді,це було незабутньо. Хочу ще!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую Вам, Ліліє Степанівно, що не тримаєте свій досвід у потайній кишені, а безкорисливо ділитеся ним. Я рада, що саме такі педагоги показують приклад.

    ВідповістиВидалити
  3. наталя корнієвська25 березня 2012 р. о 20:13

    Ви так оперативно, пані Ліліє. Чекайте інформацію про себе у травневому числі нашого видання.
    щиро Н.С.

    ВідповістиВидалити

Дякую, що завітали на мій блог