неділю, 8 березня 2015 р.

Свято краси і любові

Україна, держава,  жінка… Всі ці слова жіночого роду. Без жінки не святиться вода в джерелах нашої духовності, не буває міцних підвалин у родині й державі, не розширюються духовні обрії нації. Душевна щедрість славетних українських жінок, їх харизматичність і небайдужість до проблем сьогодення, трудова і громадська активність – це засади, на яких формується сучасний простір українського суспільства.
Жінка – споконвічна Берегиня родинного вогнища, миру, злагоди, традицій і гармонії на рідній землі, з притаманними їй природною красою та мудрістю, яка осяває наше буття, є запорукою відродження України.




Бажаю всім читачкам цього допису віри, надії, здоров’я, оптимізму, творчих успіхів, наснаги та наполегливості у здійсненні всіх задумів. Нехай лагідна посмішка весняного сонця завжди дарує Вам невичерпну енергію, красу і чарівність. Бажаю, щоб життя у Вас було щасливим, сповненим добробуту і натхнення. Будьте завжди прекрасними, як весна, добрими та жіночними. Нехай у Ваших оселях панують світло та злагода, а в серцях — добро та мудрість. 

2 коментарі:

  1. Вас теж зі святом весни і краси!!! Бажаю здоров'я, миру і....УСПІХУ.!!! Чому успіху??? Та тому, що на "Титаніку" всі були і багаті, і здорові, але не мали успіху у тій подорожі - ...і втопились. Тому я бажаю вам успіху на кожному кроці і у кожній справі:)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже дякую, п. Наталю!
      Щиро вітаю Вас!! Миру, щастя, любові!!! Весняного настрою, квітів та посмішок!!!

      Видалити

Дякую, що завітали на мій блог