неділю, 10 квітня 2011 р.

Збережи на Wiki вічне!..


Це сайт регіонального освітнього проекту, мета якого спільно вивчати рідний край та рідну історію.
Розкрити для сучасників та, по можливості, зберегти для нащадків особливості життя та побуту, історію та традиції нашого народу.
Долучись до збереження найціннішого, що є в кожного, його коріння, без якого неможливий розвиток та розквіт народу в майбутньому!
Нещодавно на базі Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулися дводенні семінари для тренерів та випускників програми «Intel. Навчання для майбутнього» на тему "Використання WikiWiki як середовища для проведення навчальних досліджень". В рамках семінару учасники мали можливість ознайомитись із умовами участі в проекті «Збережи на Wikli вічне», пройти початкове навчання по роботі у вікі-середовищі, прослухати лекцію та практичні заняття по організації та проведенню дослідницької роботи, задати запитання співорганізаторам та співавторам проекту «Збережи на Wiki вічне!..»
 

1 коментар:

  1. На мою думку це цікавий проект, який розповість його учасникам про нашу культуру, історію. Такі проекти як цей потрібно підтримувати.

    ВідповістиВидалити

Дякую, що завітали на мій блог