вівторок, 18 лютого 2014 р.

І кожен фініш - це, по суті, старт...

Ось і завершився Десятий всеукраїнський конкурс «Вчитель—новатор», який організувала та провела компанія «Майкрософт Україна» за сприяння Інституту інноваційних технологій і змісту освіти МОН. Мета Конкурсу — опанування освітянами сучасних педагогічних та інформаційно-комунікаційних технологій, заохочення педагогів у розробці та впровадженні мультимедійних програмних засобів навчання.

Подано на розгляд журі 2932 роботи.

Згідно з Положенням Десятого всеукраїнського конкурсу «Вчитель—новатор», члени журі відзначають 100 лауреатів та 10 переможців конкурсу, тобто десятьох учасників, які набрали найбільшу кількість балів у різних номінаціях.

Шановне товариство! Наш проект — «Дивоцвіт України» — компетентне журі визнало одним з найкращих, і він у щасливій «десятці». Ура!!! Дякую усім, хто брав участь у цьому проекті, творив його, жив ним! Вітаю всіх вас з перемогою!


16 коментарів:

  1. Я дуже рада, що також взяла участь у цьому проекті. Спочатку було важко, але потім я навчилась і мені сподобалось. За весь час поки я творила свій електронний зошит я підвищила свої навички багато у чому.
    У всьому цьому я завдячую Лілії Степанівній, вона навчила мене робити блог, створювати відео та ще безліч нових речей.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Юліє, за щирі слова! Проте, твоя заслуга теж в цьому проекті велика. Думаю, що скоро ви запропонуєте нові ідеї для створення нового проекту. Переконана: буде ще цікавіше!

      Видалити
  2. Ура ! Я вважаю , що ми гідні перемоги !
    Звичайно , це не було легко , але як кажуть : "Поки не упріти, доти не уміти."
    Мені дуже сподобалося , що Лілія Степанівна ще раз підтвердила те , що інтернет-ресурси можна використовувати в хороших намірах ,зорема , у навчанні .
    Погодьтеся , коли ви маєте свій блог / сайт , ви зацікавлені ним : кожного дня заходячи туди,ви переглядаєте кількість відвідувачів,створюєте нові дописи.
    Я вважаю , що кожен учень повинен удосконалити свої знання за допомогою впровадження таких мультимедійних програмних засобів навчання .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, безперечно! Ви дуже-дуже старалися! І нам не соромно показати свою роботу! А радість завжди йде у нас в ногу з новими ідеями щодо вдосконалення ... Адже сам по собі Конкурс і визнання - це одне, а от висновки про участь та перспективи розвитку - про це нам ще треба подумати!

      Видалити
  3. Ми доклали великих зусиль.
    Хотілося б,щоб всі вчителі залучали нас до такої активної і цікавої праці,адже це дає нам змогу вдосконалювати свої вміння і здобувати нові.
    Щиро дякую Лілії Степанівній за можливість брати участь у цьому проекті!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Ліліє, за привітання і прошу прийняти мої. Ведення блогу - процес, який захоплює і затягує, проте і часу займає дуже багато ... Ми обов'язково будемо щось змінювати, щось покращувати, щось додавати... Конкурс показав, що ми рухаємося в правильному напрямку!

      Видалити
  4. Ого!
    Я навіть не очікувала такого успіху!.Мати власні блоги було дуже цікаво,адже щодня їх переглядали іноземці,що надавало нам натхнення викладати нові дописи і працювати над ними.
    Ми доклали великих зусиль.
    Хотілося б,щоб всі вчителі залучали нас до такої активної і цікавої праці,адже це дає нам змогу вдосконалювати свої вміння і здобувати нові.
    Щиро дякую Лілії Степанівній за можливість брати участь у цьому проекті!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Головне, відчувати себе командою! Думаю, це перший, але далеко не останній конкурс з нашою спільною участю!

      Видалити
  5. Наша робота достойно оцінена))
    Звичайно довелось прикласти чималих зусиль, для сворення інформаційного блогу про життя і творчість Лесі Українки, зробити його цікавим та пізнавальним. Але дивлячись на результат - це того варте!
    Я вдячна Лілії Степанівні за її навчання та допомогу!

    Яна Беньо

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Яно, за коментар! Будемо старатися - попереду багато конкурсів і просто спільних справ, де знадобиться вміння працювати в команді!

      Видалити
  6. Весь клас довго працював над блогами)
    Звичано всім дуже приємно було працювати над ними а згодом отримати схвальний результат.Також всі вдосконалили знання по творчості Лесі Українки і звичано Лілія Степанівна допомогла опанувати деякі комп*ютерні знання.
    Я вдячний Лілії Степанівні за такий хороший досвід!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Романе, за коментар. Головний підсумок конкурсу - знайомство з дуже цікавими проектами! Може, щось і Вам сподобається ...

      Видалити
  7. Я радий що ми взяли участь у цьому проекті. Робота над проектами була цікава і захоплююча. Вона також надала нам великий досвід, який буде потрібен у майбутньому. Попасти у 10-ку кращих проектів це дуже класно! Напевно наша робота є дійсно достойна цього, а може й більшого. Дякую Лілії Степанівні!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дмитре, вітаю з цікавою перемогою! Нехай 2014 рік, що почався з перемоги, обов'язково продовжиться успіхами в навчанні, в творчості та в інших конкурсах!

      Видалити
  8. Це було дійсно цікаво і захопливо!!! Ми дуже старались і це все не даремно, тому наш проект гідий бути в 10-ці.

    ВідповістиВидалити

Дякую, що завітали на мій блог